Omdat wij Zoekmachine Optimalisatie kennen als geen ander

De kans is groot dat u via zoekmachines op deze website bent gekomen. 75% wel te verstaan. Op zoek naar een Freelance Tekstschrijver in het algemeen, ondergetekende (Chantal Bakker) in het bijzonder, een tekstschrijver voor websites en nog een hele reeks zoekvragen. Dat u dan op deze website uitkomt is niet voor niets. GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver is hét tekstbureau met de meeste kennis over Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en tekst. Dat doen wij het langst van alle tekstschrijvers. En met een kennis die veel verder rijkt dan alleen het schrijven van SEO Teksten.

SEO-Tekstschrijver van het eerste uur

firstDat klinkt behoorlijk arrogant, niet waar? En toch is er geen woord van gelogen. Toen veel collegae SEO-specialisten zich nog vooral bezig hielden met het aanpassen van de techniek, was GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver druk in de weer met wat vandaag de dag zo mooi Content Marketing heet. Marketing door middel van het aanbieden van unieke converterende content. Want bij ons gaat het nooit alleen om de vindbaarheid. Wij zoeken altijd naar het juiste middel dat onze klant nastreeft om zijn doelen te bereiken. Om van zijn website een succes te maken.

Met uw conversie als het belangrijkste doel

Natuurlijk staat de tekst daarbij altijd centraal. Maar tekst is bij ons nooit slechts een mooi verhaal. Een informatief stuk dat eindigt op een punt. Zonder van de lezer een reactie te vragen. Bij het schrijven van commerciële teksten hebben wij steeds meerdere doelgroepen en doelstellingen voor ogen. We willen het de bezoeker gemakkelijk maken om te vinden wat hij zoekt. Niet alleen in Google maar ook op de website. Maar uiteindelijk is de klant onze belangrijkste doelgroep. Wanneer hij verkoop voor ogen heeft moet de tekst hiertoe aansporen. Een tekst moet dus commercieel geschreven worden. En dus aansporen tot actie – The Call to Action. Hij moet prettig leesbaar zijn. En hij moet een onderdeel vormen van een Sales Funnel, een verkoopkanaal. Inclusief gebruiksvriendelijke winkelwagen en een veilig betalingssysteem.

Een samenwerkingsverband van specialisten

Gelukkig hoeft u dat niet zelf te doen. Wij nemen deze lastige maar belangrijke opgave graag van u over. Dat doen wij niet alleen. GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver is onderdeel van de GLOBAL LEXIS GROUP, een samenwerkingsverband van specialisten. Niet alleen op stijl, maar ook op inhoud. Zo hebben wij tekstschrijvers die uw branche kennen. Tekstschrijvers die gespecialiseerd zijn in B2C of B2B Webteksten. En tekstschrijvers die rechtstreeks in verschillende doeltalen schrijven. Waaronder het Engels, Duits en Spaans.

Online Marketing aan basis van commerciële teksten

Eigenlijk is geen tekst ons te gek. Door gebruik te maken van uw kennis over uw product of dienst en inzicht in de werkelijke behoefte van uw klant hebben we al snel een streepje voor op de concurrent en weten uw corporate identity te vertalen in een tekst die bij u past. En wanneer blijkt dat u uw boodschap niet geheel helder hebt, denken wij met u mee. want de basis van GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijven is altijd Tekst & Marketing. Pas dan heeft uw tekst het gewenste effect.

Verbeterpunten cadeau bij eerste kennismaking

Heb ik uw interesse gewekt? Schroom dan niet en bel gerust eens op. Een (telefonische) kennismaking is sowieso geheel GRATIS en u leert er gegarandeerd meteen een hoop van. Want doordat wij met een heel ander oog naar uw website kijken, krijgt u van ons meteen een aantal verbeterpunten cadeau. Kennis waarover wij op basis van onze lange ervaring weten dat u daar beter van wordt.

Bel +316 2956 3450 of stuur een E-Mail naar info@freelancetekstschrijver.nl