Met SEO Tekstschrijven leer je zoekmachines begrijpen

 

 

Vindbaar zijn in Google wordt een steeds grotere prioriteit. Bedrijven die goed scoren in Google hebben meer websitebezoekers en daardoor meer kans op klanten. Je wilt graag weten wat je wel en niet moet doen om hoger in die zoekmachines te komen. We besteden aandacht aan keywords, de juiste content, de hoeveelheid woorden en nog veel meer. Alles om jouw website hoger te laten scoren in Google.

 

 

 

Meer TrainingenMaak een afspraak

Google weet het wel

Tegenwoordig kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder zoekmachines. Google weet het antwoord op al onze vragen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw antwoord daar ook tussen komt te staan? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

SEO Tekstschrijven

Het doel van SEO Tekstschrijven is jouw vindbaarheid in zoekmachines vergroten. Anders gezegd, schrijven op een manier dat de zoekmachines jouw boodschap begrijpen. Dit is een lastige klus en zelfs de experts verschillen soms van mening over de beste methode. Het schrijven van goede SEO teksten schud je dus niet even uit je mouw. Het is belangrijk om je hierin goed te laten voorlichten om zo je vaardigheden uit te breiden.  

Leren hoe je communiceert met de zoekmachines?

Goede content, het gebruik van bepaalde keywords en nog veel meer. Google stelt veel eisen aan de antwoorden die ze toont in de resultaten. Het doel van zoekmachines is immers om het beste antwoord op jouw vraag te bieden. Het is dus niet zomaar dat jouw website hoog in de resultaten komt te staan. Door middel van deze training bieden wij onze klanten de kans te leren wat de eisen van zoekmachines zijn en hoe je hiermee om moet gaan. 

Trainingen op maat

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver biedt trainingen op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we jouw persoonlijke doelstellingen formuleren. Ook de strategie van jouw bedrijf zal in acht worden genomen. Voor iedere sector geldt een andere SEO aanpak. Gebaseerd op de doelstelling en strategie zal de training worden vormgegeven. Door middel van het bijbrengen van kennis en praktische oefeningen werken we stapsgewijs naar het beoogde einddoel toe.

Schrijven voor het internet en commercieel schrijven

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Veel van onze communicatie is dan ook online. Er zitten er een aantal belangrijke verschillen tussen het schrijven van online en offline teksten. Teksten geschreven op de traditionele manier zijn online vaak minder goed leesbaar. Weten hoe je op de juiste manier schrijft voor het internet is dan ook essentieel. Hierbij is het belangrijk om de commerciële boodschap uit het oog te verliezen. Hoe zorg je ervoor dat al jouw bedrijfscommunicatie aansluit op de opgestelde Marketing Strategie?

Besteed je het SEO tekstschrijven liever uit?

Ook dan ben je aan het juiste adres. GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver biedt een grote variatie aan diensten op het gebied van zowel online teksten als offline teksten. SEO tekstschrijven is een van onze specialismes. Ons team bestaat uit tekstschrijvers met ieder hun eigen specialisme. Zo kunnen we voor ieder bedrijf de beste tekstschrijver inzetten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.