De beste Tekstschrijvers vind je hier

 

De juiste tekstschrijver vinden is lastig. Om teksten in jouw goede toon te kunnen schrijven heb je iemand nodig die rekening houdt met jouw stijl. Een goede klik en communicatie is hier ook zeker van belang. Je wilt iemand die serieus en professioneel met je meekijkt. Zodat je met een gerust hart jouw teksten uit handen geeft aan de specialist van jouw keuze. 

Meer over GLOBAL LEXISMaak een afspraak

Je zoekt een tekstschrijver die…

Je zoekt iemand die de woorden levert voor een website, een bedrijfsbrochure, een redactioneel stuk in de krant, het verenigingsblad etc. Die begrijpt wat jij bedoelt.

Zoveel opdrachten, zoveel teksten

Het is haast overbodig om te zeggen, maar elke tekst is maatwerk. Bij GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver zit je goed. Jouw wensen vormen ons vertrekpunt. Dus of je nu een tekst wilt laten herschrijven of opzoek bent naar een tekstschrijver bij wie je voor advies terecht kunt, wij nemen elke opdracht even serieus.

…eerst eens rustig met jou rond de tafel gaat zitten.

Samen met jou onderzoeken wij wat nu precies jouw boodschap is. Wat is jouw product? Wie ben jij? En misschien wel het belangrijkste, wie is jouw klant? En hoe communiceer je bij voorkeur met hen?

Redactionele ondersteuning

Natuurlijk zijn er ook situaties denkbaar waarin je geen tekstschrijver zoekt maar iemand die over je schouder meekijkt. Denk je bijvoorbeeld aan ons voor de redactie van websites, tijdschriften, nieuwsbrieven, intranet, tekstcorrectie etc.

Chantal Bakker

GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver is begonnen als éénmanszaak van Chantal Bakker. Zij is in 1994 afgestudeerd in de Engelse Taal- en Letterkunde met als richting Book and Publishing. Dat deed zij aan de universiteiten van Nijmegen, Leiden en Cambridge (Engeland).

Freelance Tekstschrijver team

Inmiddels is GLOBAL LEXIS | Freelance tekstschrijver uitgegroeid tot een team van tekstschrijvers met ieder hun eigen specialisme. Hierdoor kunnen we bedrijven de beste tekstschrijver bieden voor hun doel. 

Meer weten?

Meer weten over onze tekstschrijvers zoals Chantal Bakker?  We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we kijken hoe we jou uitdaging het beste aan kunnen gaan. Bel 06 29 56 34 50 of stuur een e-mail naar info@freelancetekstschrijver.nl

 

Ben jij onze nieuwe tekstschrijver?

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver staat open om haar team uit te breiden met nieuwe tekstschrijvers. Hoe meer tekstschrijvers met ieder hun unieke specialisme wij aan ons team kunnen toevoegen, hoe gerichter wij onze klanten kunnen helpen. Benieuwd? Neem dan contact op via het contactformulier om samen de mogelijkheden te bekijken hoe we elkaar kunnen helpen. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver verstuurt regelmatig een nieuwsbrief over taal en teksten voor bedrijven en ondernemingen. Vol tips en ervaringen uit de praktijk. Doe er je voordeel mee en meld je direct aan:

We won’t spam!