Door Redactie/Tekstcorrectie trek je jouw klant over de streep

We zijn allemaal mensen die taalfouten maken. Soms ook raar gebouwde zinnen waar geen touw aan vast te knopen is. Zelf denk je dan dat iedereen het begrijpt. Bij navraag blijkt dat toch anders te zijn. Aantrekkelijke teksten die fijn lezen en vloeiend lopen. Zonder rare fouten. Het is iets om trots op te zijn. Dat maakt net dat stapje extra waarmee je jouw klanten over de streep trekt. 

 

Meer offline tekstenMaak een afspraak

Wij bieden ook redactionele ondersteuning 

Naast het schrijven van verschillende soorten online en offline teksten als artikelen, boekrecensies, persberichten en flyers bieden wij ook redactionele ondersteuning aan onze klanten. Heb je een tweede paar ogen nodig om naar een advertorial of brief te kijken? Wij doen het graag. Ook het nakijken van een webtekst of een Online Marketingplan kunnen we voor je uitvoeren. Vaak ontvang je dan zelfs extra advies. 

Grammatica en taal

Natuurlijk zijn er ook situaties denkbaar waarin je geen tekstschrijver zoekt maar iemand die over je schouder meekijkt. Wil je eerste een tekst schrijven in de stijl van jouw bedrijf en het vervolgens laten nakijken door een professioneel tekstschrijver? Dat kan. Wij kijken de tekst graag voor je na en waar nodig corrigeren wij de tekst. Onze ervaren tekstschrijvers checken jouw tekst na op grammatica, taal en stijl. Hierbij geven we op maat advies voor ieder bedrijf. 

Meer dan dat? 

Meer nodig dan alleen een tekstcorrectie op grammatica en stijl? Teksten kunnen ook inhoudelijk worden nagekeken. GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver werkt met een TOP-team van tekstschrijvers met ieder hun eigen specialisme. Zo kunnen we onze klanten altijd een passende tekstschrijver bieden met vakinhoudelijke kennis. 

Wel een tekst laten schrijven?

Ben je nieuwsgierig wat GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver jou naast redactionele ondersteuning nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld het schrijven van offline of online teksten. Voorbeelden van andere offline teksten zijn een brochure, cases, een column, een shortcopy en een speech.  Ook geven wij verschillende trainingen op maat. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen en uitwerken van een marketingplan zowel offline als online. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.