Converterende Webshops voor meer verkoop

 

Producten verkopen via een webshop zorgen voor een hogere omzet. Mits dat jouw klanten jouw webshop kunnen vinden. Je maakt je webshop vindbaar op Google door SEO (Search Engineer Optimalisation) technieken toe te passen. Daarnaast wil je dat jouw klant zoveel mogelijk en zo snel mogelijk producten en diensten besteld. Dit vraag om een specifieke benadering van het schrijven van de teksten. 

 

Meer online tekstenMaak een afspraak

SEO Webwinkels

De vraag naar webwinkels neemt in sneltrein vaart toe. De drempel is aanzienlijk verlaagd. Niet alleen bij de consument. Maar ook bij de retailer. Wie vandaag de dag mee wil tellen is ook online aanwezig. Alle grote merken hebben inmiddels een webshop. Maar ook de kleinere ondernemers zien in online verkoop brood. Soms ook als nevendienst naast hun bestaande werkzaamheden. En terecht. Aan het gedrag van de consument merken we dat er steeds meer vertrouwen is in het online aanschaffen van producten. De Nederlandse webwinkelbranche kent dan ook een enorme groei. Zowel in aantal als in omzet.

Zorg voor een betere vindbaarheid van jouw webshop

Toch is er ook een keerzijde aan deze groei. Hoe meer webshops er zijn met een vergelijkbaar product en eenzelfde doelgroep, hoe groter de online concurrentie. De vindbaarheid in bijvoorbeeld Google is niet langer een vanzelfsprekendheid. Daar moet je hard aan werken. Liefst al bij aanvang van de ontwikkeling van jouw online winkel. Want daarmee kan je de grootste voorsprong behalen. GLOBAL LEXIS Online Marketing helpt u graag bij het opzetten van een effectieve SEO structuur op jouw website, de gebruiksvriendelijkheid en al jouw SEO webteksten. Met een SEO vriendelijke techniek als basis.

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver vertrouwt op Magento

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver is een onderdeel van de GLOBAL LEXIS GROUP. Voor de bouw van website maken wij normaliter gebruik van WordPress. GLOBAL LEXIS SEO WordPress heeft dit Open Source CSM verder door ontwikkeld waardoor het uitermate geschikt is voor SEO – Organische Zoekmachine Optimalisatie. Toch kiezen wij bij de ontwikkeling van een webshop voor Magento. Deze Open Source Webshop applicatie heeft vergelijkbare voordelen als WordPress. Maar dan specifiek voor webshops.

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver staat voor je klaar

Ben je nieuwsgierig wat GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver jou nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld het schrijven van offline of online teksten. Denk aan een online persbericht of een nieuwsbrief. Maar ook teksten voor een Direct Mailing of blog. Heb je al een tekst maar wil je deze laten nakijken? Wij voeren ook tekstcorrectie uit. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen en uitwerken van een marketingplan zowel offline als online. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wil jij een webshop die goed vindbaar is in Google? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag verder.