Een Online Persbericht is de manier om nieuwe klanten te bereiken

 Elke ondernemer is steeds opzoek naar nieuwe klanten. Een online persbericht biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een groot en nieuw publiek te bereiken. Jouw toekomstige klanten kun je bereiken met nieuws over jouw diensten en producten. Nog mooier is het als dit nieuws zich snel verspreid op social media en makkelijk vindbaar is in Google. 

 

 

Meer online tekstenMaak een afspraak

Persberichten die snel hoog scoren in Google

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver schrijft nu ook persberichten die geschikt zijn voor organische Zoekmachine Optimalisatie. Door de techniek van SEO tekstschrijven toe te passen op persberichten scoort jouw persbericht onmiddelijk erg hoog in Google. Dé manier om snel de aandacht op jouw product of bericht te vestigen. Het kan zelfs een onderdeel zijn van je online marketingplan Nieuwsgierig?

De PR doe je zo eenvoudig zelf

Een hele belangrijke reden om een persbericht te overwegen is het snel vindbaar krijgen van jouw nieuws. Google is gek op alles wat nieuw is. Recente berichten hebben een hogere waarde dan oudere berichten over hetzelfde onderwerp. Denk aan nieuwe artikelen of cases. Hier kun je als ondernemer gebruik van maken. Wanneer je een online persbericht laat schrijven op een manier dat ook Google begrijpt waarover het online persbericht gaat, zal je eerder gevonden worden. GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver schrijft teksten die door Google goed worden geïndexeerd.

Lees meer over Persberichten