Goede Online Marketingplannen zorgen voor groei

 

Het aantrekken van nieuwe klanten en het motiveren van bestaande klanten komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daar moet je iets voor doen. Met een gedegen en doordacht plan en een goede strategie wordt het een stuk makkelijker om te weten wat en hoe je jouw bedrijfsdoelen gaat bereiken. Door stapje voor stapje jouw plan en strategie te volgen zorg je voor betrouwbare groei in jouw bedrijf.

 

Meer online tekstenMaak een afspraak

Hoe krijg jij de bal aan het rollen?

 

Een goede reclametekst overtuigt jouw klanten pas echt.

 

Eerst de boodschap dan het marketingplan

 

Het aantrekken van nieuwe klanten en het motiveren van bestaande klanten, vraagt om een heldere aanpak. Het definiëren van de doelstelling van jouw communicatie maakt daarbij een wereld van verschil. GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver schrijft niet alleen jouw teksten, zij adviseert en ondersteunt bij het opstellen van jouw marketingplan. Denk je hierbij eens aan GLOBAL LEXIS Online Marketing:

 

  • Het bepalen van de bedrijfsstrategie
  • Het definiëren van de doelstellingen
  • Het bepalen van de doelgroep
  • Het uitwerken van een marketingplan
  • De vertaalslag naar Online Marketing
  • Bewaken van de bedrijfsstrategie

 

Zonder doelstelling, geen succes

 

Het wordt nogal eens over het hoofd gezien. Er moet een website of een bedrijfsbrochure komen. Daar hoort een commerciële tekst op. Wat daar in moet staan is eigenlijk niet belangrijk. Als er maar op gereageerd wordt.

 

Eigenlijk zeg je daarmee dat het niet uitmaakt wat het resultaat is van jouw inspanningen. Dat kan ook anders. Door vooraf te bepalen wat je wilt bereiken.

 

Schrijven spoort aan tot actie

 

Dat hebben alle goede schrijvers gemeen. Tekstschrijvers én romanschrijvers.

 

Veel meer relevante bezoekers van jouw website

 

Het verschil met de aanpak van GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijven is evident. Door eerst te investeren in een goed omschreven doelstelling, zorgen wij er samen voor dat deze wordt behaald. Of je nu meer naamsbekendheid wilt, directe verkoop via jouw webwinkel of meer lezers voor jouw blog. Door de juiste doelgroep aan de hand te nemen, in overeenstemming met jouw bedrijfsstrategie en ze te motiveren om zich te gedragen in overeenstemming met de doelstelling, zul je zien dat je veel meer relevante reacties krijgt.

 

Van boodschap naar tekst

 

De tekst vormt hierbij het middel. Als onderdeel van jouw marketingplan. Want een tekstschrijver zet jouw boodschap om in een prettig leesbare tekst. Of het nou gaat om een nieuwsbrief of direct mailing. Een tekstschrijver zorgt ervoor dat de tekst jouw lezers in de richting stuurt van jouw doelstelling. Alleen zo behalen jouw teksten een hoger rendement. Wist je trouwens dat dit in veel gevallen meetbaar is?

 

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver zorgt voor Zoekmachine Optimalisatie

 

Zoekmachine Optimalisatie is hot. Organische Zoekmachine Optimalisatie een absolute noodzaak voor de moderne ondernemer. Was het een aantal jaren geleden nog voldoende om een website te hebben, tegenwoordig moet je zorgen dat jouw klanten je weten te vinden op internet. Door middel van SEO Tekstschrijven zorgt GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver dat je gevonden wordt. Door bijvoorbeeld een online persbericht goed te optimaliseren, zorg je ervoor dat je bovenaan in de resultaten van de zoekmachines terecht komt.

 

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver staat voor je klaar

 

Ben je nieuwsgierig wat GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver jou nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld het schrijven van offline of online teksten. Heb je al een tekst maar wil je deze laten nakijken? Wij voeren ook tekstcorrectie uit. Daarnaast bieden we verschillende trainingen op maat aan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.