Pakkende B2B & B2C Webteksten spreken klanten aan

 

Klanten zoeken regelmatig op internet naar producten en diensten. Ze nemen deze diensten en producten af bij de website die ze het snelste vinden en die het meeste aanspreekt. Klanten aanspreken met alleen een tekst vraagt om een totaal andere benadering dan wanneer je klanten ontmoet. Zeker als diezelfde tekst er ook voor zorgt dat je beter vindbaar wordt in Google. 

 

 

 

Meer online tekstenMaak een afspraak

Uit de media:

“Optimalisering is king. Probeer een hoge eindnotering te behalen binnen de organische zoekresultaten, want die worden het beste bekeken door consumenten (en weet dat de kijktijd naar een gesponsord zoekresultaat lager is dan die naar een organisch zoekresultaat).”

Tijdschrift voor Marketing, februari 2007

Je wilt dat jouw website gevonden wordt

Webteksten met Zoekmachine Optimalisatie (Search Engine Optimalisation – SEO) is een must . Dat begint met de juiste woorden op de juiste plaats. En een tekstschrijver die weet waar zoekmachines op letten. SEO Tekstschrijven is een vak apart.

In overleg met jou optimaliseert GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver jouw webtekst maximaal. Garanties zijn er niet, want zoekmachines passen wisselende selectieprocedures toe. Wel kan GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver zoveel mogelijk op de selectieprocedures inspelen.

 

Zoekmachines kijken naar de tekst en niet naar het design

Natuurlijk is het leuk wanneer jouw website er prachtig uitziet en je daar veel complimenten voor krijgt. Maar was het je daar om te doen? Nee, waarschijnlijk niet.

Je hebt een boodschap waarvan je wilt dat die jouw doelgroep bereikt. Wellicht heb je zelfs een blog of webshop op jouw website of bied je jouw bezoekers een maandelijkse nieuwsbrief. Je wilt waarschijnlijk dat men na het lezen van de website overtuigd is van het product. Dan komt je met een mooi ontwerp niet ver. Dat maakt maar heel even indruk. De werkelijke overtuigingskracht zit hem in de tekst.

 

Binnen 1,1 seconde bepaald de gemiddelde lezer of jouw product de moeite waard is

Vandaar dat schrijven voor het web een heel andere schrijftechniek vraagt dan schrijven voor bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure of Direct Mail. Bezoekers lezen de tekst vaak niet. Ze scannen voor informatie. De schrijftechniek moet hierop worden aangepast.

 

GLOBAL LEXIS Freelance tekstschrijver staat voor je klaar

Het schrijven van een goede webtekst die rekening houdt met SEO is geen makkelijke klus. Het vraagt om bepaalde kennis en ervaring. Ons advies: besteed het uit. GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver staat voor je klaar. Als onderdeel van een online marketing bureau hebben onze tekstschrijvers kennis van de SEO regels en willen jou hier graag mee helpen.

Ben je nieuwsgierig wat GLOBAL LEXIS Freelance tekstschrijver jou nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld het schrijven van offline of online teksten. Denk aan een online persbericht. Heb je al een tekst maar wil je deze laten nakijken? Wij voeren ook tekstcorrectie uit. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen en uitwerken van een marketingplan zowel offline als online. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver verstuurt regelmatig een nieuwsbrief over taal en teksten voor bedrijven en ondernemingen. Vol tips en ervaringen uit de praktijk. Doe er je voordeel mee en meld je direct aan:

We won’t spam!