Onderscheidende Online Teksten blijven de concurrentie voor

 Online jouw concurrenten voor blijven geeft veel voordelen. Je kunt jouw klant op verschillende online manieren benaderen. Hierdoor komen jouw (toekomstige) klanten steeds weer met jou in aanraking. Ze zullen daardoor sneller aan jou dan aan de concurrent denken voor het kopen van diensten en producten uit jouw branche. Elke manier heeft weer een andere tekstuele aanpak nodig.

 

Meer online tekstenMaak een afspraak

Online Tekst –

Webteksten met een hogere leesbaarheid

Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Veranderingen volgen elkaar snel op. Er is een hele nieuwe generatie mensen die zich niet meer voor kan stellen dat internet niet bestaat. Toch is het niet eens zo heel lang geleden dat teksten alleen op papier werden gedrukt of geschreven. De techniek heeft ons in sneltreinvaart ingehaald. Met als gevolg dat wij nog te vaak traditionele teksten schrijven die op het beeldscherm slecht leesbaar zijn. GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver helpt je bij het schrijven van teksten die wel door jouw bezoekers worden gelezen. Kijk voor meer informatie op onderstaande pagina’s.

Ga naar de Blog van GLOBAL LEXIS Online Marketing 

Niet wat je zoekt?

B2B & B2C Webtekst

Het maken van een goede website die goed vindbaar is in zoekmachines is niet 1, 2, 3 gebeurd. Een mooi desgin is iets om trots op te zijn. Maar in de wereld van SEO is de webtekst belangrijker. 

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief gaat om het verspreiden van nieuws. Tevens is het uitermate geschikt als Marktonderzoek Tool. Het klikgedrag geeft veel informatie.  

Online persbericht

Google is gek op alles wat nieuw is. Een online persbericht is dan ook een goede SEO truc om snel aandacht te vestigen op jouw product of of dienst. 

Direct Mailing

Een Direct Mailing is als het ware een verkapte Marketing Campagne. Het is dan ook belangrijk om hiervoor een Marketing Campagne Plan te hebben. Laat je goed adviseren.

SEO Tekstschrijven

Zoekmachines zijn niet meer weg te denken in onze digitale wereld. SEO Tekstschrijven zorgt ervoor dat jouw website bovenaan in de resultaten komt te staan.

Webshops

De vraag naar webwinkels neemt in sneltrein vaart toe. Met de hoge concurrentie is het lastig jezelf te onderscheiden als webshop. Laat je goed adviseren.

Online Marketingplan

Voor het aantrekken van nieuwe klanten aantrekken of motiveren van bestaande klanten is het hebben van een Marketingplan erg belangrijk. Dit geldt ook online. Het definiëren van de doelstelling van jouw communicatie maakt een wereld van verschil.

Online Marketing Strategie

Wist je dat de meeste commerciële teksten om een Online Marketing Strategie vragen? Omdat het er niet alleen om draait hoe je een tekst schrijft maar ook wat de boodschap is. Bovendien is een website pas echt een succes wanneer je vooraf de doelstelling definieert en je richt tot de juiste doelgroep.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver verstuurt regelmatig een nieuwsbrief over taal en teksten voor bedrijven en ondernemingen. Vol tips en ervaringen uit de praktijk. Doe er je voordeel mee en meld je direct aan:

We won’t spam!