Vol vertrouwen Speechen, het kan!

 

Met trillende benen, krampachtig houden je handen de speech vast. Speechen is vaak spannend. Staand voor een groep mensen om jouw verhaal te doen. Weten dat je een goede tekst hebt voor jouw speech, maakt dat je houvast hebt. Dat zorgt voor zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen zorgt ervoor dat de trillende benen minder worden. De krampachtige handen mogen ontspannen. 

 

Meer offline tekstenMaak een afspraak

Een speech houden is een moeilijke klus

Een goede speech houden is niet makkelijk. Er zijn veel factoren die een speech tot een goede speech maken. Een belangrijk aspect van de presentatie is het zelfvertrouwen van de spreker. Jij als spreker die zeker van zijn zaak is. De boodschap van je speech komt dan beter aan bij de ontvangende partij. Wanneer je weet dat je een goed geschreven tekst hebt voor de speech, zal je de speech met meer zelfvertrouwen geven. Het hebben van een goede tekst is dan ook essentieel. Wellicht wordt er later bijvoorbeeld een persbericht, een artikel of een column over geschreven. Of wordt de speech opgenomen in een online nieuwsbrief. Het is belangrijk om te weten voor welke gelegenheid en over welk onderwerp de speech wordt gegeven. Een speech voor een uitvaart vraagt om een ander soort tekst dan een speech voor een productaankondiging.

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver schiet te hulp

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de boodschap goed aankomt bij de ontvangende partij. Als onderdeel van een full service marketing bureau zijn de tekstschrijvers van GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver getraind in communicatie. Wij hebben ervaring met het schrijven van commerciële teksten zoals een advertorial, flyer en een shortcopy. Wij brainstormen hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. En hoe de speech hier het beste op aansluit. Wij zijn dan ook de juiste speechschrijver om in te schakelen. 

Wat bieden we nog meer?

Jouw speech laten schrijven? Of ben je nieuwsgierig wat GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver jou nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld het schrijven van offline of online teksten. Enkele voorbeelden van offline teksten zijn een brochure, brief,  boekrecensie, en cases. Of is er al een opzet van een brief beschikbaar maar moet deze nog worden nagekeken? Wij voeren ook tekstcorrectie uit. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen en uitwerken van een marketingplan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.