Speech

Wij helpen jou de boodschap over te brengen

Een speech houden is een moeilijke klus

Een goede speech houden is niet makkelijk. Er zijn veel factoren die een speech tot een goede speech maken. De presentatie van degene die de speech geeft. Denk aan de houding en intonatie. Ook de gelegenheid en het onderwerp van de speech spelen een rol. Een speech voor een uitvaart vraagt om een andere presentatie dan een speech voor een productaankondiging. Een belangrijk aspect van de presentatie is het zelfvertrouwen van de spreker. Wanneer je zeker van je zaak bent komt de boodschap van je speech beter aan bij de ontvangende partij. Dat is belangrijk, wellicht wordt er later bijvoorbeeld een persbericht, een artikel of een column over geschreven. Of wordt de speech opgenomen in een online nieuwsbrief. Wanneer je weet dat je een goed geschreven tekst hebt voor de speech, zal je de speech met meer zelfvertrouwen houden.  Het hebben van een goede tekst is dan ook essentieel.

GLOBAL LEXIS | Freelance tekstschrijver schiet te hulp

GLOBAL LEXIS weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de boodschap goed aankomt bij de ontvangende partij. Als onderdeel van een full service marketing bureau zijn de tekstschrijvers van GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver getraind in het communicatie. Wij hebben ervaring met het schrijven van commerciële teksten zoals een advertorial, flyer, en een shortcopy. Wij brainstormen hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. En hoe de speech hier het beste op aansluit. Wij zijn dan ook de juiste speechschrijver om in te schakelen. 

Wat bieden we nog meer?

Jouw speech laten schrijven? Of ben je nieuwsgierig wat GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver jou nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld het schrijven van offline of online teksten. Enkele voorbeelden van offline teksten zijn een brochure, brief,  boekrecensie, en cases. Of is er al een opzet van een brief beschikbaar maar moet deze nog worden nagekeken? Wij voeren ook tekstcorrectie uit. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen en uitwerken van een marketingplan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.