Passende Brochures laten zien waar jouw bedrijf voor staat

 

De kleuren, foto’s, teksten, stijl, etcetera zijn allemaal elementen die jouw klant iets vertelt over jouw bedrijf. Het geeft duidelijk aan waar jouw bedrijf voor staat. Ondanks dat er nu veel online gebeurd vinden klanten het prettig om een brochure in de handen te hebben. Op die manier kunnen klanten datgene waar jouw bedrijf voor staat er thuis nog eens fysiek bijpakken. 

 

Meer offline tekstenMaak een afspraak

Brochure maken – De tekst laten schrijven?

Dat kan! Want GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver schrijft zowel webteksten als traditionele reclame teksten. Zoals advertiorials, persberichten en speeches. Maar wij doen meer. Samen met onze klant kijken wij of het in de branche, doelgroep en doelstelling wel interessant is om een brochure te laten drukken. Vaak is het namelijk niet het meest effectieve marketing middel. De plaats van brochures is namelijk voor een groot deel ingenomen door het internet. Een onuitputtelijke bron van informatie. Waar jouw klanten eindeloos zoeken naar het beste product tegen de meest gunstige tarieven. Of zij jouw bedrijf vinden is dan nog maar de vraag. GLOBAL LEXIS Online Marketing adviseert klanten over de beste strategie.

Wie, Wat, Waar, Waarom en Hoe

Wat is een brochure? Brochure teksten zijn bij uitstek informatief. Zij geven de lezer verdiepende informatie. Vaak nadat zij met jou of jouw bedrijf in contact zijn geweest. Of nadat zij over het bedrijf hebben gelezen op een andere locatie. Bijvoorbeeld in een artikel, een flyer, een column of een shortcopy. Zij hebben dan al een bepaalde interesse. Met het maken van een brochure is de kunst om daarop aan te sluiten en hen te overtuigen om de volgende stap te nemen. Ook het brochure ontwerp en de layout zijn hierbij van belang. Een brochure tekst volgt dan ook vaak het Wie, Wat, Waar, Waarom en Hoe patroon. Door hier in de tekst dieper op in te gaan neemt de kans toe dat lezers klant worden. Voor ondernemers meestal het doel van een brochure.

Brochures als onderdeel van de Marketing Strategie van het bedrijf

Een brochure kan natuurlijk ook ingezet worden als onderdeel van de Marketing Strategie. Dat doe je door de integratie van Online en Offline Marketing goed te plannen. Juist wanneer meerdere kanalen worden ingezet is het van groot belang dat jouw boodschap consistent is. Zodra jouw brochure ook online staat, is het goed mogelijk om jouw brochure meetbaar te maken. Door het meetbaar te maken krijg je meer kennis over de lezer. Wie hij is. Wat zijn behoefte is. Hoe hij reageert na het lezen van jouw folder. GLOBAL LEXIS Online Marketing adviseert jou graag over het inzetten van brochures. Nog voordat je door GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver de teksten laat schrijven. Zo haalt je maximaal profijt uit jouw inspanningen.

Wat bieden wij nog meer?

Of ben je nieuwsgierig wat GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver jou nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld het schrijven van offline of online teksten. Enkele voorbeelden van offline teksten zijn een boekrecensie, brieven en cases. Heb je al een brochure geschreven maar wil je deze laten nakijken? Wij voeren ook tekstcorrectie uit. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen en uitwerken van een marketingplan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.