Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam lectus erat consectetur eu sapien eget, rhoncus consectetur sem.

Contact Info

}

Bereikbaarheid

M-V: 09.00 – 18.00 uur
S-S: Gesloten

v

Neem contact op

info@freelancetekstschrijver.nl
Telefoon: 06 29563450

Bel nu: 06 29563450

Wij horen graag van jou!

Contactformulier


Wat ik zoek staat er niet bij

Het aanbod zoals je dat op de website vindt is slechts een selectie van de meest geplaatste opdrachten. Staat wat jij zoekt er niet bij vraag er dan gerust naar.

Hoe leveren jullie de tekst aan?

Wanneer het Online Teksten betreft worden ze veelal direct op de juiste locatie geschreven. Wanneer dat niet gewenst is zijn alternatieven ook mogelijk. Denk aan: Word-bestanden met en zonder opmaak. Dat laatste geldt ook voor Offline Teksten.

Ik wil graag teksten laten beoordelen

We krijgen vraag de vraag of we teksten willen corrigeren op taal- en stijlfouten. Meestal omdat deze niet door een professional geschreven zijn. Dat kan! In de praktijk blijkt echter dat al snel duidelijk is dat er meer nodig is dan correctie om de beoogde doelen te bewerkstelligen.

Ik zoek werk als tekstschrijver

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver werkt alleen met andere tekstschrijvers samen wanneer zij bereid zijn onder supervisie te werken. Alleen dan kunnen wij voor onze klanten de kwaliteit waarborgen die zij van ons mogen verwachten. Mocht je interesse hebben stuur dan een e-mail naar chantal@freelancetekstschrijver.nl 

Ik zoek eigenlijk een vertaler

Hoewel wij ons specialiseren in het schrijven van professionele commerciele teksten in de Nederlandse taal kun je ook bij ons terecht voor vertalingen van en naar het Engels.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

GLOBAL LEXIS Freelance Tekstschrijver verstuurt regelmatig een nieuwsbrief over taal en teksten voor bedrijven en ondernemingen. Vol tips en ervaringen uit de praktijk. Doe er je voordeel mee en meld je direct aan:

We won’t spam!