Webshops

SEO Webwinkels

De vraag naar webwinkels neemt in sneltrein vaart toe. De drempel is aanzienlijk verlaagd. Niet alleen bij de consument. Maar ook bij de retailer. Wie vandaag de dag mee wil tellen is ook online aanwezig. Alle grote merken hebben inmiddels een webshop. Maar ook de kleinere ondernemers zien in online verkoop brood. Soms ook als nevendienst naast hun bestaande werkzaamheden. En terecht want de consument laat weten steeds meer vertrouwen te hebben in het online aanschaffen van producten. De Nederlandse webwinkelbranche kent dan ook een enorme groei. Zowel in aantal als in omzet.

Zorg voor een betere vindbaarheid van uw webshop

Toch is er ook een keerzijde aan deze groei. Hoe meer webshops er zijn met een vergelijkbaar product en eenzelfde doelgroep, hoe groter de online concurrentie. De vindbaarheid in bijvoorbeeld Google is niet langer een vanzelfsprekendheid. Daar moet u hard aan werken. Liefst al bij aanvang van de ontwikkeling van uw online winkel. Want daarmee kunt u de grootste voorsprong behalen. GLOBAL LEXIS | Online Marketing helpt u graag bij het opzetten van een effectieve SEO structuur, de gebruiksvriendelijkheid en al uw SEO webteksten. Met een SEO vriendelijke techniek als basis.

GLOBAL LEXIS vertrouwt op Magento

GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver is een onderdeel van de GLOBAL LEXIS GROUP. Voor de bouw van website maken wij normaliter gebruik van WordPress. GLOBAL LEXIS | SEO WordPress heeft dit Open Source CSM verder door ontwikkeld waardoor het uitermate geschikt is voor SEO – Organische Zoekmachine Optimalisatie. Toch kiezen wij bij de ontwikkeling van een webshop voor Magento. Deze Open Source Webshop applicatie heeft vergelijkbare voordelen als WordPress. Maar dan specifiek voor webshops.

Wilt u een webshop die goed vindbaar is in Google? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.