Online Marketingplan

Hoe krijgt u de bal aan het rollen?

Een goede reclametekst overtuigt uw klanten pas echt.

Eerst de boodschap dan het marketingplan

Het aantrekken van nieuwe klanten en het motiveren van bestaande klanten, vraagt om een heldere aanpak. Het definiëren van de doelstelling van uw communicatie maakt daarbij een wereld van verschil. GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver schrijft niet alleen uw teksten, zij adviseert en ondersteunt bij het opstellen van uw marketingplan. Denkt u hierbij eens aan GLOBAL LEXIS | Online Marketing:

  • Het bepalen van de bedrijfsstrategie
  • Het definiëren van de doelstellingen
  • Het bepalen van de doelgroep
  • Het uitwerken van een marketingplan
  • De vertaalslag naar Online Marketing
  • Bewaken van de bedrijfsstrategie

Zonder doelstelling, geen succes

Het wordt nogal eens over het hoofd gezien. Er moet een website of een bedrijfsfolder komen. Daar hoort een commerciële tekst op. Wat daar in moet staan is eigenlijk niet belangrijk. Als er maar op gereageerd wordt.

Eigenlijk zegt u daarmee dat het niet uitmaakt wat het resultaat is van uw inspanningen. Dat kan ook anders. Door vooraf te bepalen wat u wilt bereiken.

Schrijven spoort aan tot actie

Dat hebben alle goede schrijvers gemeen. Tekstschrijvers én romanschrijvers.

Veel meer relevante bezoekers van uw website

Het verschil met de aanpak van GLOBAL LEXIS is evident. Door eerst te investeren in een goed omschreven doelstelling, zorgen wij er samen voor dat deze wordt behaald. Of u nu meer naamsbekendheid wilt of directe verkoop via uw webwinkel. Door de juiste doelgroep aan de hand te nemen, in overeenstemming met uw bedrijfstrategie en ze te motiveren om zich te gedragen in overeenstemming met uw doelstelling, zult u zien dat u veel meer relevante reacties krijgt.

Van boodschap naar tekst

De tekst vormt hierbij het middel. Als onderdeel van uw marketingplan. Want een tekstschrijver zet uw boodschap om in een prettig leesbare tekst. Die uw lezers stuurt in de richting van uw doelstelling. Alleen zo behalen uw teksten een hoger rendement. Wist u trouwens dat dit in veel gevallen meetbaar is?

Global Lexis voor Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is hot. Organische Zoekmachine Optimalisatie een absolute noodzaak voor de moderne ondernemer. Was het een aantal jaren geleden nog voldoende om een website te hebben, tegenwoordig moet u zorgen dat uw klanten u weten te vinden op internet. GLOBAL LEXIS zorgt dat u gevonden wordt.

Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak of bel +3124 3731140