Brochure

Brochure tekst laten schrijven?

Dat kan! Want GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver schrijft zowel webteksten als traditionele reclame teksten. Maar wij doen meer. Samen met u kijken wij of het in uw branche, voor uw doelgroep en met uw doelstelling wel interessant is om een brochure te laten drukken. Vaak is het namelijk niet het meest effectieve marketing middel. De plaats van brochures is namelijk voor een groot deel ingenomen door het internet. Een onuitputtelijke bron van informatie. Waar uw klanten eindeloos zoeken naar het beste product tegen de meest gunstige tarieven. Of zij u vinden is dan nog maar de vraag. GLOBAL LEXIS | Online Marketing adviseert u over de beste strategie.

Wie, Wat, Waar, Waarom en Hoe

Brochure teksten zijn bij uitstek informatief. Zij geven de lezer verdiepende informatie. Vaak nadat zij met u of uw bedrijf in contact zijn geweest. Of nadat zij over u hebben gelezen op een andere lokatie. Zij hebben dan al een bepaalde interesse. Het is de kunst daar met uw brochure op aan te sluiten en hen te overtuigen om de volgende stap te nemen. Een brochure tekst volgt dan ook vaak het Wie, Wat, Waar, Waarom en Hoe patroon. Door hier in de tekst dieper op in te gaan neemt de kans toe dat lezers klant worden. Voor u als ondernemer meestal het doel van een brochure.

Brochures als onderdeel van uw Marketing Strategie

U kunt uw brochure natuurlijk ook inzetten als onderdeel van uw Marketing Strategie. Door de integratie van Online en Offline Marketing goed te plannen. Want juist wanneer u meerdere kanalen inzet is het van groot belang dat uw boodschap consistent is. Bovendien is het zo goed mogelijk om ook uw brochure meetbaar te maken. Om meer kennis te verkrijgen over de lezer. Wie hij is. Wat zijn behoefte is. En hoe hij reageert na het lezen van uw folder. GLOBAL LEXIS | Online Marketing adviseert u graag over het inzetten van brochures. Nog voordat u door GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver de teksten laat schrijven. Zo haalt u maximaal profijt uit uw inspanningen.

Meer weten? Vraag meteen een kennismakingsgesprek aan